В Одесі передали допомогу військовим: що саме

Загалом у 2023 році на допомогу військовим з бюджету Одеси направлено понад 1 млрд грн

Наприкінці року Одеса передає військовим чергову допомогу - 61 човен. Вони йдуть в трьох модифікаціях: 52 алюмінієвих з двотактним мотором, ще 4 - вантажні човни з пресованого пластику, а також 5  надувних високошвидкісних неперекидних човна, на яких встановлена турель для монтажу кулемета. Про це повідомили в Одеській міській раді. 


“Човни передаються з лафетами для їх транспортування. Загальна вартість обладнання - 44,5 мільйони гривень. Вітаю наших хлопців з прийдешніми святами. Нехай ця допомога збереже багато життів та наблизить нас до Перемоги!” - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Загалом, у 2023 році на допомогу військовим з бюджету Одеси направлено понад 1 млрд 220 млн гривень.

“Коментарі” писали, що цього разу в рамках ініціативи передачі військової техніки та засобів зв'язку, місто передало п'ять новітніх пікапів та 300 сучасних рацій. Найближчими днями також планується передача до 60 човнів.

Зазначимо також, що К=командир взводу протиповітряної оборони в Одеській області отримав підозру від Державного бюро розслідувань через факт незаконного відчуження дизельного пального. Чоловік відповідав за постачання і розподіл стратегічного пального для свого підрозділу. Про це повідомляє ДБР. 

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, Одеса віддала шану своїм воїнам, які пожертвували своїм життям за волю та незалежність України. Урочисте покладання квітів до Меморіалу захисників України у сквері Героїв Небесної Сотні стало складовою відзначення Дня Збройних Сил України. На церемонії покладання квітів були присутні начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, мер міста Геннадій Труханов та інші. Церемонія відбувалась під звуки військового оркестру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися