На Одещині сталося дві ДТП: є постраждалі та загиблі

Аварії сталися у Крижанівці та біля Молодіжного

Наразі поліцейські розслідують обставини двох ДТП в Одеському районі, внаслідок яких одна людина загинула, дві – у лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, обидві аварії сталися вчора, 22 грудня у  Крижанівці та біля Молодіжного. 

Правоохоронці повідомили, що у Крижанівці близько 14-ї години водій сміттєвоза на кладовищі наїхав на співробітника, коли виїжджав заднім ходом. Потерпілий помер від отриманих травм. Крім того, поліцейські перевірили водія на стан  сп’яніння – він був п’яний.

“В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Слідство триває. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років”, - зазначили в поліції.

Щодо ДТП біля Молодіжного попередньо встановлено: близько 10-ї години водій “ВАЗ” рухався з села, і повертаючи ліворуч у напрямку міста Чорноморськ, не надав перевагу у русі водію “Opel Kadett” та зіткнувся із ним. 

Унаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів з “Opel Kadett”. В лікарні одному постраждалому медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійну рану лобної ділянки голови, закритий перелом ребер, а іншому – закриту черепно-мозкову травму, забої та садна. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

“Відомості про подію слідчі територіального підрозділу поліції внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають”, - йжеться в повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися