На Одещині чоловіки вночі напали на подружню пару з дітьми: викрали коштовності та гроші

Правопорушник загрожує до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Поліцейські Одещини затримали підозрюваного у зухвалому злочині. Вночі правопорушники проникли до будинку і скоїли розбійний напад на подружжя з маленькими дітьми. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

У жовтні в одному із сіл Біляївської міської громади Одеського району група правопорушників напала на подружню пару, бо знали що потерпілі мають деякі заощадження. Вночі, коли всі спали, правопорушники, пошкодивши вікно, проникли в оселю, побили господаря, коли той разом з дружиною прокинувся і почав чинити опір, та зв’язали чоловіка, жінку і їхніх малолітніх сина й доньку. 

Залякуваннями, погрозами та побиттям вони дізналися, де подружжя зберігає коштовності, забрали гроші, ювелірні вироби, банківські картки та декілька одиниць зареєстрованої зброї і втекли.

В поліції зазначили, що чоловіки готували до нападу заздалегідь. Вони  придбали декілька мотоциклів, хомути, кайданки, металевий дріт для позбавлення потерпілих можливості рухатися, а також зброю.

В результаті поліцейські вийшли на слід правопорушників і затримали одного із них. Це уродженець Болградського району.

“За наявності достатніх доказів слідчі під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло, спрямованому на заволодіння майном в особливо великих розмірах, в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна”, - йдеться в повідомленні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися