Підозрюваному у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко продовжили арешт

22-річний хлопець пробуде в СІЗО майже до кінця року, поки триває досудове розслідування

Київський райсуд Одеси продовжив запобіжний захід підозрюваному у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко. 22-річний хлопець залишиться в СІЗО майже до кінця року. Про це повідомляє прес-служба суду.

"За результатами судового засідання слідчий суддя ухвалив рішення про продовження підозрюваному строку тримання під вартою до 20 грудня 2019 року, тобто в межах строку досудового розслідування", - заявили в суді.

11-річна Даша Лук'яненко пропала в селищі Іванівка 13 червня. Її шукали місцеві жителі, волонтери та правоохоронці. Через майже тиждень безперервних пошуків, її тіло знайшли у вигрібній ямі одного з приватних будинків Іванівки.

За версією правоохоронців, 22-річний підозрюваний задумав зґвалтувати неповнолітню десь у травні.

"Будучи добре знайомим з потерпілою, хлопець вибрав останню жертвою свого умислу", - стверджують слідчі.

13 червня цього року підозрюваний побачив дівчинку біля свого будинку. Спочатку він покликав її до себе, а після, за словами поліції, силою затягнув у приміщення. Спочатку хлопець нібито побив школярку, а коли вона втратила свідомість - роздягнув і спробував зґвалтувати.

"Не зумівши довести задумане до кінця, хлопець розлютився і завдав дівчинці кілька ударів гострим предметом у шию. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці", - вважають правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що підлітка, підозрюваного у вбивстві 14-річної школярки з Одеси, відправили до СІЗО.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися