Чим закінчилась справа про самозахист одеського активіста Стерненка

Розгляд справи про самозахист Стерненка тривав майже 5 років

Приморський суд Одеси оголосив закриття справи щодо самозахисту активіста Сергія Стерненка. Сам Стерненко наголосив, що сторона обвинувачення не змогла переконливо довести його провину в умисному вбивстві. Про це повідомив активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram-каналі.

Сторона обвинувачення не довела мою провину, у моїх діях не було умислу на умисне вбивство.  І не могло бути, бо я захищав своє життя під час вже третього замовного нападу у 2018 році в Одесі.  Це був дуже важкий шлях — довести, що ти мав право захищатися, коли проти цього тисла російська агентура, Аваков та ще багато істот на кшталт Киви, Шуфрича, Дубінського тощо.  Але ми перемогли, — написав Стерненко. 

Деталі справи про самозахист Стерненка

У 2018 році на Сергія Стерненка нападали тричі. У результаті третього нападу, один з нападників, Іван Кузнецов, отримав смертельні поранення. Активіст завжди стверджував, що його дії були в межах законної самооборони. В червні 2020 року СБУ пред'явила Стерненку обвинувачення, і його було поміщено під домашній арешт. Проте це рішення було анульовано, і справа була передана до розгляду в Приморський суд Одеси.

Нагадаємо, Ірина Фаріон, яка нещодавно оскандалилась, коли сказала що зневажає українських військових, що розмовляють російською, написала досить скандальний допис в адресу одеського активіста Сергія Стерненка. Ірина Фаріон назвала Стерненка "повним нездарою та гниллю", що їй відповів активіст – читайте в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

27 грудня 2023, 13:37

Этого пидара нужно было в камере палками забить и сказать что случайно упал и умер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися