Діджеї з Одеси проведуть “Новорічне донат-шоу на 202.4 FM”

На зараз зібрали 40 тисяч гривень, ще не починаючи ефіру

30 грудня впродовж п’яти годин, починаючи з полудня, в телеграмі проходитиме “Новорічне донат-шоу на 202.4 FM” одеських діджеїв. Ціль події –  збір на теплі речі для українських захисників. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів радіоведучий Павло Козлов.

“Ідея об’єднати діджеїв для допомоги Збройним силам України прийшла мені в голову декілька тижнів тому. Нас зібралося 12 радіоведучих, щоб провести цей незабутній ефір, на якому ми зберемо теплі речі для наших захисників для різних підрозділів Збройних сил України. Це теплі фліски та рукавички, хімічні грілки, обігрівачі, сушки для взуття, – все, що зараз потрібно хлопцям в окопах. Особливо на нашому плацдармі на лівому березі Дніпра, там зараз знаходяться наші друзі”, – повідомив Павло Козлов.

Новорічне донат-шоу почали анонсувати в соціальних мережах заздалегідь. Тому люди почали кидати гроші  ще до початку волонтерського марафону, розповідають діджеї

“Ми постійно запускаємо тізери нашої зустрічі в соцмережах. На зараз зібрали 40 тисяч гривень, ще не починаючи ефіру. Ми підігріваємо інтерес наших слухачів та партнерів. Думаю, що ця цифра буде більше разів в десять. Я розумію, що всі втомилися. Що хочеться відпочити. Але на новорічні свята завжди треба думати про тих, кому зараз складніше і хто нас захищає. Тому навіть 30-50 гривень на наш марафон рятують наших воїнів”, – розповіла діджейка Саша Корінь.

Діджеї “Просто Радіо” збираються єдиною дружньою компанією перший раз за багато років. Вони давно всі працюють у різних місцях та майже не спілкувалися разом останні роки, але зараз для допомоги ЗСУ вирішили повторити минуле.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

28 грудня 2023, 03:37

202.4 FM у нас такой радиостанции не существует самая большая это 108.0 fm она дублирует 107.9 fm

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися