На Одещині вночі збили 6 дронів: чи є постраждалі

Вночі росія знов атакувала дронами південь

Російські окупанти здійснили черговий обстріл півдня України. Атака безпілотними літальними апаратами типу "Shahed-131/136", розпочата ворогом ще ввечері, тривала 7 годин. Про це повідомили в Силах оборони півдня України. З тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря ударні дрони атакували південні регіони.

“Підрозділи протиповітряної оборони результативно відпрацювали на Миколаївщині і Одещині, знищивши 1і 6 шахедів", відповідно”, - йдеться в повідомленні. 

На Одещині уламками збитого ворожого БпЛА в прибережній зоні Одеського району спричинено пожежу на відкритій території. Вогонь оперативно ліквідовано. Інформації про постраждалих не надходило.

Крім того, не вдалось уникнути влучань на Херсонщині, там пошкоджено кілька приватних будинків в Тягинській громаді.

Нагадаємо, 29 грудня вранці окупанти запустили по Одесі крилаті ракети. Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. За інформацією начальника Одеської ОВА Олега Кіпера внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі. 

Також в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися