Статистика новонароджених: скільки дітей народилося на Одещині минулого тижня

На Одещині дівчаток з’явилося на світ більше, ніж хлопчиків

Загалом протягом останнього тижня 2023 року на Одещині народилось  196 маленьких українців. За період з 25 грудня по 31 грудня минулого року серед малюків, що зʼявились на світ: 93 хлопчиків та 103 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.  

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 5972 жінки, 807 із них — ВПО.

“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Іменини у січні: хто і коли відзначає дні ангела, як назвати дитину

1 січня — Григорій, Ілля, Тимофій, Аглая.

2 січня — Антон, Данило, Іван, Гнат, Ян.

3 січня — Леонтій, Михайло, Микита, Петро, Сергій, Уляна, Юліана.

4 січня — Дмитро, Теодор, Федір, Анастасія.

5 січня — Василь, Давид, Іван, Макар, Павло, Ян.

6 січня — Ахмед, Інокентій, Микола, Сергій, Агата, Євгенія, Клавдія.

7 січня — Олександр, Василь, Григорій, Дмитро, Юхим, Костянтин, Леонід, Михайло, Микола, Августина, Агрипина, Анфіса, Марія.

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися