Труханов назвав терміни коли мають дати тепло в будинок, на який впав дрон в новорічну ніч

В новорічну ніч сили протиповітряної оборони на півдні збили 51 БпЛА типу "Shahed-131/136"

Мер Одеси, Геннадій Труханов, відвідав будинок у Пересипському районі, що зазнав ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Зараз активно ведуться роботи з відновлення пошкодженого даху цієї багатоповерхівки. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Труханов підкреслив необхідність відновити теплопостачання в цьому будинку якнайшвидше. Він також зазначив, що для подачі тепла до цієї секції необхідно провести ремонт вентканалів, і всі ці роботи мають бути завершені до настання неблагоприятних погодних умов.


Обстріл Одеси в новорічну ніч

В новорічну ніч Одеса пережила серйозну дронову атаку, яка тривала від вечора й завершилася близько четвертої ранку. Сили протиповітряної оборони збили 28 дронів типу "Shahed-131/136".

Ворог направив значну кількість дронів з моря у прибережну зону й портову інфраструктуру. В одному з припортових терміналів внаслідок влучання спалахнула пожежа, яку оперативно приборкано.

Деякі дрони, що були збиті, упали на житлові райони, де люди святкували Новий рік. В результаті падінь збитих дронів було пошкоджено декілька будинків. На жаль, одна людина загинула, і троє отримали поранення.

Нагадаємо, 29 грудня внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися