Антициклон накриє Одеську область: як діяти при відключеннях світла

За даними метеорологів, циклон буде йти з півночі області починаючи з 17:00 години вечора неділі 7 січня та з ночі понеділка 8 січня покриє всю область

Синоптики попереджають, що 7-9 січня на території Одеської області очікується погіршення погодних умов. Очікується дощ, який перейде в сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру до 15-20 м/с, хуртовини та снігові замети. За таких умов можливі обриви проводів і відключення електропостачання.

Аварійні бригади перебувають у режимі підвищеної готовності, готові негайно реагувати на випадки відключень світла. Надзвичайні заходи безпеки вжиті для попередження можливих проблем.

Звертаємо увагу на необхідність дотримання правил безпеки та уникання наближення до обірваних ліній електропередачі.

Як діяти при відключеннях світла

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, сьогодні в Одесі та області очікується погіршення погодних умов. Синоптики оголосили штормове попередження. Вдень пориви вітру сягатимуть 15 – 17 метрів на секунду.  Детальний прогноз погоди та скільки часу вируватиме антициклон – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися