В Одеській області надзвичайники перейшли на посилений режим роботи

Можливе перекриття траси М-05 Київ-Одеса

Сьогодні на Одещині очікуються погіршення погодних умов. Мороз, ожеледицю, налипання мокрого снігу та сильні пориви вітру до 15-20 м/с. За прогнозами синоптиків, негода буде не такої сили, як наприкінці листопада, коли Одеський регіон був майже паралізованим, проте поставитися до цього питання необхідно  серйозно, аби не додавати зайвої роботи службам. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Додати проблем можуть спробувати й російські терористи, аби максимально ускладнити життя мирних. На озброєнні надзвичайників і медиків – повнопривідні машини. Аби за будь-яких умов допомагати людям.

У комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби.

У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.

“Будьте особливо уважними й обережними та суворо дотримуватися заходів безпеки під час участі у дорожньому русі. Також можливе перекриття траси М-05 Київ-Одеса, тож слідкуйте за повідомленнями та не виїжджайте на дороги за відсутності екстреної необхідності”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 28 листопада Одеська область потерпала від несприятливих погодних умов. Зі снігових пасток вже евакуйовано 2498 людей, включаючи 162 дітей. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація. Завдяки оперативній дії рятувальників відбуксовано 849 транспортних засобів, зокрема 24 автобуси та 17 карет швидкої медичної допомоги. Зазначимо, що з початку негоди (26.11) всі потерпілі вже звільнено зі снігового полону.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися