Скільки малюків народилося на Одещині минулого тижня

На Одещині дівчаток з’явилося на світ більше, ніж хлопчиків

 Загалом протягом першого тижня 2024 рокуна Одещині народилось 172 маленьких українців. За період з 1 по 7 січня серед малюків, що зʼявились на світ: 80 хлопчиків та 93 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.   

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 5522 жінки, 821 із них - ВПО.

В департаменті повідомили, що в пʼятницю екстрено госпіталізували пацієнтку з Болграда на 19-ому тижні вагітності у важкому стані, з діагнозами тиреотоксикоз, двома інсультами в анамнезі. Поки фахівцями розглядається велика вирогідність переривання вагітності.

“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Іменини у січні: хто і коли відзначає дні ангела, як назвати дитину

8 січня - Олександр, Василь, Григорій, Дмитро, Юхим, Костянтин, Леонід, Михайло, Микола, Августина, Агрипина, Анфіса, Марія.

9 січня - Лука, Степан, Теодор, Тихон, Федір, Антоніна.

10 січня - Олександр, Аркадій, Юхим, Гнат, Леонід, Микола, Петро, Симон, Агата.

11 січня - Веніамін, Георгій, Єгор, Іван, Лаврентій, Марк, Ян, Агрипина, Анна, Варвара, Євдокія, Єфросинія, Мотрона, Наталя.

12 січня - Антон, Данило, Лев, Макар, Анісія, Аріна, Ірина, Марія.

13 січня - Михайло, Петро, Меланія.

14 січня - Олександр, Богдан, ВАСИЛЬ, В'ячеслав, Григорій, Єремій, Іван, Михайло, Микола, Петро, Платон, Трохим, Яків, Ян, Емілія.

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися