Скільки дітей народилося в Одесі за тиждень: кого більше

В Одесі хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

У перший тиждень нового 2024 року в міських пологових будинках Одеси народилися 111 маленьких українців. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради.

Кількісну перевагу минулого тижня отримали новонароджені хлопчики, яких народилося на світ 59. Також за тиждень побачили світ 52 маленькі одеситки.

Серед нових мешканців Одеси - дві двійні, обидві народилися в перший день нового року в пологовому будинку №5. Також пологовий будинок №5 став і лідером за кількістю прийнятих пологів за останній тиждень - тут побачили світ 36 немовлят.

Іменини у січні: хто і коли відзначає дні ангела, як назвати дитину

8 січня - Олександр, Василь, Григорій, Дмитро, Юхим, Костянтин, Леонід, Михайло, Микола, Августина, Агрипина, Анфіса, Марія.

9 січня - Лука, Степан, Теодор, Тихон, Федір, Антоніна.

10 січня - Олександр, Аркадій, Юхим, Гнат, Леонід, Микола, Петро, Симон, Агата.

11 січня - Веніамін, Георгій, Єгор, Іван, Лаврентій, Марк, Ян, Агрипина, Анна, Варвара, Євдокія, Єфросинія, Мотрона, Наталя.

12 січня - Антон, Данило, Лев, Макар, Анісія, Аріна, Ірина, Марія.

13 січня - Михайло, Петро, Меланія.

14 січня - Олександр, Богдан, ВАСИЛЬ, В'ячеслав, Григорій, Єремій, Іван, Михайло, Микола, Петро, Платон, Трохим, Яків, Ян, Емілія.

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися