На Одещині судитимуть чоловіка за оборудки з психотропними речовинами

За скоєне чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одеського району за оборудки з психотропними речовинами та наркотичними засобами. Чоловік  придбав амфетамін у великих розмірах і продавав його біля дому, та канабіс, який зберігав для власних цілей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці встановили, що чоловік придбав психотропну речовину, обіг якої обмежений, – амфетамін, зберігав у себе вдома та продавав неподалік свого місця проживання. Під час обшуку в його домі поліцейські виявили понад 30 грамів заготовленого ним для продажу амфетаміну, електронні ваги, дві полімерні ложки та пакувальний матеріал. Також було знайдено більше 40 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, – канабісу, який правопорушник зберігав для власних цілей, без мети збуту. Походження психотропів та наркотиків підтверджено експертними висновками.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах і у їх незаконному збуті, зокрема повторно. А також за ч. 1 ст. 309 цього ж кодексу у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів без мети збуту. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, – до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинувальний акт скеровано до суду”, - повідомила т.в.о. заступника начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Ірина Яблонська.

Нагадаємо, що в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися