Ліквідація наслідків негоди: скільки населених пунктів Одещини без світла

Роботи з відновлення електропостачання все ще тривають

Упродовж 9 січня робоча бригада працівників енергетичних служб активно працювала для відновлення електропостачання в Одеській області після снігопадів та сильного вітру. Виконані ремонтні роботи включають відновлення 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі. 

До ранку 10 січня світло було відновлено для 35 006 родин у 322 містах і селах регіону. На жаль, станом на 08:30 10 січня ще 97 населених пунктів залишаються без електропостачання, з них 1 - частково.є

На лініях та підстанціях працюють всі необхідні фахівці. Роботи тривають безперервно до повного відновлення електропостачання в кожну оселю, – йдеться в повідомленні. 


Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, в Одесі та області погіршились погодні умови. В місті слід очікувати ожеледицю та морози. Водіїв закликають обмежити поїздки, якщо в цьому немає нагальної потреби. Скільки триватиме негода – читайте в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися