Стало відомо, скільки дітей народилося за тиждень в Одеській області

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Протягом минулого тижня на Одещині народилось 189 дітей маленьких українців. За період з 8 по 14 січня  минулого року серед малюків, що зʼявились на світ: 109 хлопчиків та 80 дівчинок. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.  
Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають понад 5 тисяч жінок.
“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.
Іменини січень 2024

15 січня - Василь, Кузьма, Марк, Петро, Серафим, Сергій, Уляна, Юліана.

16 січня - Гордій, Аріна, Ірина.

17 січня - Олександр, Аристарх, Артем, Архип, Афанасій, Денис, Юхим, Йосип, Клим, Лука, Марк, Микола, Остап, Павло, Прохор, Родіон, Семен, Станіслав, Степан, Тимофій, Трохим, Філіп, Ераст, Яків.

18 січня - Григорій, Йосип, Лук'ян, Матвій, Роман, Сергій, Фома, Аполлінарія, Євгенія, Тетяна.

19 січня - Іван, Ян.

20 січня - Опанас, Василь, Іван, Ян.

21 січня - Антон, Віктор, Володимир, Вольдемар, Георгій, Григорій, Дмитро, Євген, Єгор, Омелян, Ілля, Михайло, Еміль, Юліан, Василиса, Домініка.

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися