Ночувала майже на вулиці: в Одеській області знайшли дівчинку, яка втікла з дому

Поліцейські розповіли про пошуки 12-річної жительки Одещини

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що 12-літня дівчинка з Кодима пропала. Правоохоронці негайно розпочали пошукову операцію. Поліцейські опитувати знайомих та сусідів родини, оглядати зони відпочинку, розсилати орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одещини та в соціальні мережі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Активні пошуки дівчинки не припинялися до самого ранку, поки її знайшли. Дитину виявили майже за кілометр від місця проживання в одному із занедбаних будинків. Там вона переночувала, загорнувшись у ковдру.

“На щастя, нічого поганого не сталося. Наразі з дівчинкою та її матір’ю працюють ювенальні поліцейські та співробітники служби у справах дітей, встановлюються причини втечі дитини. Жінці загрожує покарання за недбале виконання батьківських обов'язків згідно з ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже це не перший випадок, коли її дочка тікає з дому”, – повідомив начальник відділу поліцейської діяльності № 1 Подільського районного управління поліції Василь Варшавський.

“Коментарі” писали, що вчора троє дівчат та один хлопця спустилися у нерубайські катакомби. Діти пішли вивчати катакомби і заблукали. Більш детально про інцидент на Одещині розповіли в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Так, зі слів підлітків, раніше вони не ходили до катакомб, але хотіли подивитися, як там всередині, заздалегідь підготували ліхтарі і спустилися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися