Через атаку по Одесі частина міста залишилась без тепла: адреси

Внаслідок атаки по Одесі сталося загоряння будинку

Внаслідок нічної атаки по Одесі деякі будинки залишились без теплопостачання. Зазначимо внаслідок падіння уламка збитого дрона та вибухової хвилі було пошкоджено багатоквартирний будинок. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Теплопостачання призупинено за наступними адресами: 

  • вул. Армійська, 13,15,17,17а,19,21,23;

  • Ботанічний провулок, 2,2а,4,6; 

  • Проспект Гагаріна, 23/4,23/5;

  • вул. Маршала Говорова, 5,5(а,б);

  • Проспект Шевченка, 6/1-6/8,6/10,8/1-8/13, 8(а,б,в),10,10/1-10/10,12. 

Чекаємо на дозвіл розпочинати роботи з відновлення теплопостачання. Про їхній перебіг повідомлятимемо додатково, — йдеться в повідомленні. 

Більше про нічну атаку

В ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. 

Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.

У результаті 11 дронів були збиті над Одеською областю, більшість з них впали в море. Але уламки деяких з них і вибухова хвиля призвели до пошкодження будинків, магазинів та автівок у Приморському районі міста.

Унаслідок атаки сталося декілька пожеж в різних локаціях, де горіли як квартири, так і автомобілі місцевих мешканців. Оперативна діяльність вогнеборців дозволила швидко та ефективно припинити розповсюдження вогню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися