В Одесі можна безплатно перевіритись у лікаря-ортопеда: де та коли

Громадян закликають заздалегідь записатись до лікаря

У рамках ініціативи з організації профілактики та лікування хронічного болю в області кістково-м'язової системи, 18 січня, з 9:00 до 14:00, Консультативно-діагностичний центр №6 Одеси буде приймати одеситів для безплатних консультацій та допомоги. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Будь-які проблеми із кістками та м'язами можуть бути вирішені під час зустрічі з досвідченим лікарем-ортопедом-травматологом. Усі зацікавлені отримають можливість пройти додаткові обстеження, такі як рентген, ультразвукове дослідження, лабораторні аналізи, а також консультації інших медичних фахівців.

Приймання громадян буде здійснюватись за адресою: вул. Маршала Говорова, 26а. Щоб уникнути черг, людей просять записуватися за телефонами:

  • 048 797 28 88

  • 048 750 20 09

  • 048 704 88 15

  • 094 933 08 15

Нагадаємо, розглядаючи дані моніторингу захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ), виявлено, що станом на останній тиждень сезонні коливання зберігаються. За попередній тиждень відзначається зростання загальної захворюваності на 4,2%, основну роль у якій відіграли дорослі зі збільшенням на 20%. Водночас серед дитячого населення відзначено зниження на 5,2%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися