В Одесі призначили нового очільника дитячої клінічної лікарні: хто ним став

Заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов представив колективу лікарні нового керівника

В Одеській обласній дитячій клінічній лікарні новий генеральний директор. Новим очільником медзакладу стала Ольга Удовиченко. Про це повідомили в Одеській обласній військовій адміністрації. 

Колективу лікарні нового директора представив заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов.

“Модернізація та розвиток Одеської обласної дитячої клінічної лікарні - пріоритетний напрямок роботи особисто для голови Одеської ОВА Олега Кіпера. На Ольгу Федорівну покладається велика відповідальність - зробити у найкоротші терміни з медзакладу, який, мʼяко кажучи, у незадовільному стані - лікарню європейського рівня. Аби наші діти комфортно лікувалися у державному закладі”, - заявив Олександр Харлов.

Що відомо про  Ольгу Удовиченко

Ольга Удовиченко за фахом дитячий лікар-дерматолог. Закінчила Одеський Національний медичний університет. З 2007 року працювала у КУ “Одеська обласна дитяча шкірно-венерологічна лікарня” на посаді лікаря, а з 03 червня 2008 року – на посаді заступника директора того ж медичного закладу.

18 січня 2019 року призначена на посаду заступника директора Департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради, де працювала по 12 січня 2024 року. Присвоєно 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

“Департамент охорони здоровʼя Одеської обласної державної адміністрації вітає професіонала своєї справи, відданого та відповідального медика, прекрасну жінку та людину з добрим серцем із призначенням! Бажаємо сил, енергії, налагодження роботи в закладі, покращення його умов та нових досягнень у розвитку Одеської обласної дитячої клінічної лікарні”, - зазначили в департаменті охорони здоров’я Одеської ОВА. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещину завітав Роман Примуш, заступник Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України. Він прибув на робочий візит для представлення нового очільника одеських рятувальників, Дениса Платонова. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися