Пільгові курси з вебдизайну в Одесі: хто може отримати знижку на навчання

Одеська студія ІТ ветеран запрошує на пільгове навчання з вебдизайну

Студія вебдизайну "ІТ Ветеран Одеса" оголошує програму пільгового навчання для ветеранів війни та членів їхніх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. Ця ініціатива стала можливою завдяки перемозі проєкту на конкурсі "Варто: Золоті руки" у 2023 році, який організував Український ветеранський фонд. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Мета студії "ІТ Ветеран Одеса" - забезпечити ветеранам війни та їх родинам можливість отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навички у сфері вебдизайну. Це входить в рамки реалізації державної ветеранської політики, спрямованої на підтримку ветеранського підприємництва та їхньої конкурентоспроможності на ринку праці.

Спеціальні умови навчання включають:

  • Знижку до 50% для учасників бойових дій або членів їхніх сімей;

  • Знижку до 75% для осіб з інвалідністю внаслідок війни або членів їхніх сімей;

  • Безкоштовне навчання для членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Процес навчання охоплює як онлайн, так і офлайн формати. Деталі та умови програми можна знайти на вебсайті ініціативи.


Зазначимо, у зв’язку із широкомасштабною військовою агресією РФ проти України до ЗСУ доєдналися захисники як з-поміж демобілізованих ветеранів, так і ті, хто до повномасштабного вторгнення не мали досвіду військової служби.  Як наслідок, кількість майбутніх ветеранів збільшиться в кілька разів, а соціальна структура майбутньої ветеранської спільноти кардинально зміниться. Потужним засобом поліпшення соціальної ситуації в місті Одесі є належне формування та реалізація міської ветеранської політики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися