Студентка з Одеси отримали національну нагороду “Скарб нації-2023”

"Скарб нації-2023" об'єднала покоління і сфери діяльності

Студентка Одеського театрально-художнього фахового коледжу отримала визначну нагороду - національну премію “Скарб нації-2023” у номінації  “Молоде покоління”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Карина Кардаш - лауреатка VI Національної премії “Діти – гордість України”, а також рекордсменка України з найбільшої кількості проведених та офіційно-підтверджених благодійних, конкурсно-фестивальних та концертних виступів, за що відзначена сертифікатом Національного реєстру рекордів України.

За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України Національною премією “Скарб нації” відзначають видатних особистостей, родини, організації, благодійників незалежної України, які сприяли та сприяють формуванню позитивного іміджу та світового авторитету рідної країни.

Це престижна благодійна відзнака, її мета – показати суспільству героїв нашого часу, які наближають Перемогу в тилу і на фронті. Нею відзначать тих, хто самовіддано працює на захист та розвиток України.  

Лауреатами премії в різні роки були: народна артистка України Ніна Матвієнко; композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара; заслужений діяч мистецтв України та директор-розпорядник Національного хору Верьовки Ігор Курилів; громадський і політичний діяч Микола Кулеба; окремий загін СП "Азов" Національної Гвардії України; шеф-кухар і дослідник української кухні Євген Клопотенко; чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик та багато інших.

Нагадаємо, що в Одесі нагородили майора Дениса Дідичука, який в перші дня повномасштабного вторгнення відбив морську атаку на місто. Почесну відзнаку Одеського міського голови "За оборону Одеси" вручив мер Геннадій Труханов. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися