На Одещині судитимуть двох водіїв, які сіли за кермо у нетверезому стані і скоїли ДТП

Їм загрожує покарання штрафом та позбавленням права керувати транспортними засобами

Поліцейські скерували до суду адміністративні матеріали відносно двох водіїв з Подільщини, які сіли за кермо у нетверезому стані і скоїли ДТП. Обох порушників правил дорожнього руху поліцейські виявили під час патрулювання. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

В поліції повідомили, що у селі Ананьїв Другий після опівночі поліцейські виявили перекинутий на бік автомобіль “ВАЗ”. Як пояснив водій, через несприятливі погодні умови він не впорався з керуванням. Проте, правоохоронці впевнені, що одніа з причин аварії - алкогольне сп’яніння водія.  Перевірка його газоаналізатором “Драгер” показала 2,1 проміле алкоголю.

Друга ДТП сталася у місті Кодима. Там поліцейські побачили автомобіль “Оpel Signum”, який пошкодив паркан місцевого краєзнавчого музею. Водія на місці події не було, але вже за кілька годин його розшукали за місцем мешкання. Молодик пояснив, що нібито не впорався з керуванням, однак на пропозицію поліцейських пройти перевірку на вміст алкоголю в організмі відмовився. Свідки аварії розповіли, що водій був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

“На щастя водії обох транспортних засобів не травмувались. Після встановлення всіх обставин автопригод поліцейські склали відносно правопорушників адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 та ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Житель Кодими відповідатиме ще і за порушення норм ч. 1 ст. 126 (керування ТЗ без відповідних документів на право керування таким ТЗ) цього ж кодексу. Матеріали вже скеровані до суду”, - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися