Протягом двох днів буде обмежено рух на мосту через Хаджибейський лиман: у чому причина

На мосту через Хаджибейський лиман на Одещині калібруватимуть систему Weigh-in-Motion

З 24 січня по 26 січня включно, виконуватимуться роботи калібрування системи моніторингу зважування-в-русі (WIM) на мосту через Хаджибейський лиман. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

Так, під час робіт рух тимчасово перекривається кожну годину на 30 хвилин та регулюватиметься Патрульною Поліцією Одеської області.

 Роботи триватимуть з 8:00 години ранку 24 січня до 18:00 години вечора, а також 25 та 26 січня з 8:00 години ранку до 18:00 години вечора.

Для здійснення цих випробовувань, виконуються проїзди тарованими вантажними автомобілями в обох напрямках мосту.

Випробовування виконуються для того, щоб система Weigh-in-Motion надавала точні вимірювання з мінімальною похибкою без впливу людського фактору.

Нагадуємо, що мета впровадження системи зважування-в-русі (WIM) - збір, аналіз, обробка та збереження даних транспортних засобів у режимі реального часу, а саме:

- вагу;

- швидкість;

- номерні знаки;

- осьові навантаження.

“Система зважування-в-русі (WIM) є одним з засобів збереження цілісності доріг та інженерних споруд. Приносимо вибачення за тимчасові незручності”, - йдеться в повідомленні Служби. 

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися