В небі тактична авіація: на півдні повітряна тривога

Прямуйте в укриття, можливий ракетний удар

О 11:03 в Одеській області, оголосили повітряну тривогу. Причиною став зліт тактичної авіації на південному напрямку. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.. 

Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на південному напрямку! Загроза застосування авіаційних засобів ураження! У разі оголошення тривоги у вашій області – прямуйте в укриття, – попереджають Повітряні сили ЗСУ. 

Де оголосили повітряну тривогу

Повітряна тривога наразі лунає в Одеській, Миколаївській,  Херсонській, Запорізький, Донецькій та Дніпропетровській областях. Крім того, червоні на мапі тривоги Луганська область та території тимчасово окупованого Криму. 

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, 29 грудня внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.

Джерело: https://alerts.in.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися