Російські окупанти атакували Одесу: нові подробиці обстрілу від Кіпера

Шестеро людей постраждали в Одесі внаслідок атаки дронів

Сьогодні вночі російські окупанти атакували Одещину двома хвилями БпЛА типу Shahed-131/136. Основний удар був зосереджений на Одесі, шестеро людей отримали поранення. Загалом сили ППО знищили 10 “шахедів”. Про це повідомили очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Один з дронів, влучивши у частково заселену  багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі Одеси, спричинив пожежу. Пошкоджено кілька квартир, одна людина отримала опіки, госпіталізована.

Ще один уражений дрон в падінні пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком. Вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито.

Наразі відомо про чотирьох постраждалих. Одну з постраждалих рятувальники деблокували з-під завалів.

Ще один ударний безпілотник впав біля багатоповерхівки у Приморському районі, без детонації. Постраждалих немає. На місці працювали вибухотехніки.

Також росіяни поцілили у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси. Спалахнула потужна пожежа.

Чоловіка, що поруч проїжджав на велосипеді, ударною хвилею зкинуло на землю, отримав поранення уламками різних предметів, що розліталися від вибуху. Надано медичну допомогу, лікується амбулаторно.

Нагадаємо, що в ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися