На Одещині судитимуть чоловіка за оборудки з канабісом: подробиці справи

Правопорушнику загрожує чималий штраф або навіть позбавлення волі

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з канабісом у великих розмірах. У чоловіка вилучили майже 2,5 кілограми наркотичного засобу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, під час обшуку оселі правопорушника поліцейські виявили майже 2,5 кілограми канабісу – особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, що було підтверджено експертним висновком.

Правоохоронці встановили, що чоловік на необробленій земельній ділянці зірвав нарковмісні рослини, висушив та подрібнив для власного вживання.

“Під час досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури  висунули фігуранту обвинувачення у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах, що передбачено частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали молодика, який продавав PVP. У правопорушника вилучили заборонену в обігу речовину, яку він планував збувати. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Поліцейські зупинили хлопця на Люстдорфській дорозі. В ході проведення поверхневої перевірки поліцейські вилучили у одесита сім зіп-пакетів з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP. Загальна вага вилученого склала майже 2,5 гр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися