Покращення доріг у 2024 році: громади Одеського району готують план реконструкції

В громадах Одещини обирають пріоритетні маршрути для ремонту доріг

На нараді з головами громад Одеського району, яка відбулася сьогодні, було вирішено розпочати ремонт доріг місцевого значення у 2024 році. Для визначення пріоритетів реконструкції дорожнього покриття в громадах району, головам громад запропонували співпрацювати з державним підприємством "Служба місцевих автомобільних доріг". Про це повідомив начальник Одеської РВА Олександр Гринчак. 

Директор держпідприємства, Андрій Смоляров, представив головам громад алгоритм взаємодії на 2024 рік. За цим алгоритмом громадам необхідно визначити пріоритетні напрямки для фінансування та надсилати запити на обстеження доріг, які детально розгляне "Служба місцевих автомобільних доріг" для подальших рішень.

Голови громад закликали детально обробити питання та визначити пріоритети якнайшвидше. Мета — розпочати роботи над ремонтом доріг вже до кінця березня, період, коли погодні умови дозволять ефективно виконувати роботи.

Пріоритет у реконструкції надаватиметься маршрутам, які використовують шкільні автобуси, медичний транспорт та автомобілі доставки продуктів харчування. Це спрямовано на поліпшення комфорту мешканців Одеського району та забезпечення безперебійного руху на першочергових маршрутах.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися