На Одещині чоловік підірвав гранату у власному будинку: деталі

Поліцейські розслідують обставини вибуху на Одещині

Вчора, 27 січня, житель  Подільського району отримав мінно-вибухову травму. Наразі поліцейські розслідують обставини вибуху у Савранській ОТГ. Наразі потерпілий перебуває в лікарні. Лікарі оцінили його стан, як важкий. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці отримали повідомлення з медустанови про госпіталізацію громадянина, який був травмований унаслідок вибуху. Одразу виїхавши на місце пригоди, слідчі встановили, що чоловік, перебуваючи вдома з гостем, дістав з кишені предмет, схожий на гранату, і предмет вибухнув.

У будинку потерпілого слідчі разом з вибухотехніками провели невідкладний обшук, під час якого виявили 89 патронів різного калібру та рештки вибухового пристрою.

“Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі призначили судові експертизи, проводяться інші слідчі дії, зокрема встановлюється походження бойових припасів та вибухових речовин”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі знайшли артснаряд та ручну гранату Мк16 часів Другої світової війни. Фахівці ДСНС контрольовано знищать вибухонебезпечні предмети. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися