У медичних закладах Одеської області за тиждень народилось понад 170 дітей

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Протягом минулого тижня на Одещині народилось 178 дітей маленьких українців. За період з 22 січня по 28 січня серед малюків, що зʼявились на світ:  91 хлопчиків та 87 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації. 

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 5542 жінки, 851 із них - ВПО.

Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Іменини січень - лютий 2024

29 січня - Іван, Максим, Петро, Симон, Ян, Леонілла, Неоніла.

30 січня - Антон, Віктор, Георгій, Єгор, Іван, Павло, Ян, Антоніна.

31 січня - Олександр, Афанасій, Володимир, Вольдемар, Дмитро, Євген, Омелян, Іларіон, Кирило, Максим, Михайло, Микола, Сергій, Еміль, Ксенія, Марія, Оксана.

1 лютого: Антон, Макар, Микола, Петро, Федір

2 лютого: Інна, Павло, Семен

3 лютого: Анастасія, Анна, Євген, Іван, Ілля, Максим

4 лютого: Анастасія, Георгій, Іван, Леонтій, Макар, Микола, Петро, Тимофій

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися