В Одеському регіоні внаслідок ДТП постраждали двоє чоловіків: у якому вони стані

Аварія сталася на автодорозі між населеними пунктами Дібровка та Зелений Кут Куяльницької ОТГ

На Одещині жінка нетверезою сіла за кермо і з’їхала у кювет. Наразі  поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, внаслідок якої травмувалися двоє громадян. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталася вчора, 28 січня, на автодорозі між населеними пунктами Дібровка та Зелений Кут Куяльницької ОТГ. 

Жінка, яка була за кермом автомобіля “Mitsubishi Lanсer”, не впоралася з керуванням, з'їхала з проїзної частини дороги в кювет, де сталося перекидання транспортного засобу.

В результаті аварії, отримали травми двоє знайомих чоловіків водійки. У лікарні їм діагностували забої голови та руки й переломи ключиці. У салоні автомобіля були ще 17-річна знайома та півторарічна дитина кермувальниці. Вони не постраждали.

Перевірка водійки на стан сп'яніння показала, що та нетвереза.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. В рамках провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили судові експертизи. Слідство триває, встановлюються повні обставини події”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що на Одещині водій автомобіля наїхав на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. Аварія сталася в селищі Авангард вчора, близько 18-ї години вечора. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися