В найближчі дві години Одещину накриє антициклон: про що попереджають синоптики

В Одеській області оголосили штормове попередження

Одеська міська рада попереджає мешканців та гостей міста, на регіон насувається черговий антициклон. Найближчі 1 – 2 години 30 січня в Одесі та області очікується туман, видимість 200-500 м. Туман збережеться вночі та вранці 31 січня. 

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Безпека на дорозі в погану погоду: рекомендації для водіїв та пішоходів

Під час погіршення погодних умов на дорозі кожен учасник руху повинен бути максимально обережним і уважним. Важливо дотримуватися простих правил безпеки, які можуть запобігти нещасним випадкам.

Для водіїв рекомендується увімкнути ближнє світло фар, щоб бути краще поміченими на дорозі, особливо в умовах обмеженої видимості. Необхідно строго дотримуватися швидкісного режиму, уникати ризикованих маневрів та уважно реагувати на дорожні умови.

Пішоходам слід бути особливо обережними і переходити дорогу лише на пішохідних переходах за наявності дозволеного сигналу світлофора або за жестами регулювальника. У темний час доби особливо важливо мати на собі світловідбивні елементи, які забезпечують більшу видимість для водіїв.

Нагадаємо, в Одеській області температура повітря коливатиметься від 1 до 3 градусів вище нуля, втім вночі слід очікувати на заморозки. Крім того, синоптики попереджають про невеликі опади та посилений вітер. Детальний прогноз погоди читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися