В Одеській області підрядник привласник кошти під час ремонту укриття в школі

Підрядник завищили обсяги фактично виконаних робіт та їх вартість

На Одещині прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо  двох директорів підрядних організацій, які незаконно заволоділи бюджетними коштами. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

Так, слідчі з’ясували, що під час ремонту протирадіаційного укриття закладу школи в Білгород-Дністровському районі, підрядники завищили обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів.

Сума начебто витрачених коштів на ремонт бомбосховища збільшилась в рази 

Крім того, судитимуть також посадовицю однієї з сільських рад Білгород-Дністровського району, яка підписала акти приймання виконаних будівельних робіт, не проконтролювавши й не переконавшись у повноті фактично виконаних підрядниками робіт.

Внаслідок таких протиправних дій на рахунки підрядників безпідставно перераховано за актами виконаних робіт майже 700 000 гривень.

“З метою відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди прокуратурою пред’явлений позов. Досудове розслідування – Білгород-Дністровський РВП ГУНП в Одеській області”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що прокурори завершили слідство та направили до суду обвинувальний акт щодо керівника підприємства-підрядника. Обвинувачення стосується фактів привласнення бюджетних коштів та службового підроблення в процесі ремонту шкільного укриття у Пересипському районі Одеси. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися