В Одеській області п'яний водій в'їхав в електроопору й хотів утекти з місця ДТП

Інспектори патрульної поліції розшукали та затримали чоловіка

На Одещині сталася жахлива ДТП. Інспектори патрульної поліції зазначили, що п'яний водій в'їхав в електроопору й хотів утекти з місця аварії. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Інцидент стався в Ізмаїлі вчора ввечері. Так, на вулиці Придунайській водій авто Hyundai не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою.

Екіпаж патрульних, який прибув на допомогу, не виявив на місці водія. Очевидці події розповіли, що після скоєного, чоловік вибіг з автомобіля і почав тікати. Також містяни детально описали порушника.

Утікача швидко розшукали. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння — 2,5 проміле алкоголю у крові, що у 12 разів більше допустимої норми.

Патрульні оформили на водія низку адміністративних матеріалів, а саме:

протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП;

протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;

протокол за ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП;

постанова за ч. 1 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП

ДТП на Одещині 

На Одещині жінка нетверезою сіла за кермо. Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, внаслідок якої травмувалися двоє громадян. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що на Одещині водій автомобіля наїхав на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. Аварія сталася в селищі Авангард вчора, близько 18-ї години вечора. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися