На Одещині чоловік зрізав секатором кабель ліній зв’язку: деталі

Поліцейські затримали за майнові злочини трьох жителів Одещини

Поліцейські затримали трьох чоловіків за майнові злочини на Одещині. Правопорушники покрали гаманці, інструменти, кабель ліній зв’язку та намагалися незаконно заволодіти двома автомобілями. Про це повідомили в Головному правлінні національної поліції в Одеській області.

Так, правоохоронці викрили жителя Білгорода-Дністровського, який під час комендантської години підіймався на бетонні опори та зрізав секатором кабель ліній зв’язку. Загалом чоловік зрізав і продав 885 метрів кабелю, чим завдав шкоди телекомунікаційній компанії на суму більше 90 тисяч гривень.

А чоловік з Петропавлівської ОТГ намагався незаконно заволодіти транспортними засобами двох чоловіків та обікрав жінку. Спочатку він спробував завести мікроавтобус, який односелець запаркував на вулиці біля домоволодіння і не зачинив. Замкнути дроти системи запалення зловмисник не зумів і пішов до маєтку іншого односельця, на подвір’ї якого знаходився незачинений легковик. Спробував викотити його з двору, але був сполоханий господарем. Пізніше правопорушник завітав додому до знайомої і коли вона відволіклась, викрав з однієї із кімнат шліфувальну машинку та дриль загальною вартістю 1,7 тис. грн

Ще один правопорушник – житель Одеси. Чоловік, маючи непогашену судимість за майнові злочини, в Іванівській ОТГ навідався у дитячі садочки та поліклініки, де обікрав чотирьох працівниць. 

“Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду. Розглянувши матеріали проваджень та дослідивши надані поліцейськими докази, суд визнав підсудних винними і призначив покарання: першим двом – п’ять років та один місяць позбавлення волі, а третьому – сім років та шість місяців позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися