На Одещині запрошують доєднатися до лав Патрульної поліції: яка зарплатня

На Одещині триває набір до лав патрульної поліції до міста Ізмаїл

В Патрульній поліції в Одеській області триває набір до лав правоохоронців. Щоб приєднатися до команди, потрібно заповнити анкету за посиланням.
Зазначимо, що існує декілька умов. Серед них:
- бути громадянином України;
- бути повнолітнім;
- вільно володіти українською мовою;
- мати повну загальну середню освіту;
- мати посвідчення водія категорії В;
- не мати судимостей;
- бути сильним і витривалим
Керівництво патрульної поліції пропонує: щорічну оплачувану відпустку від 30 днів + компенсація 75% санаторно-курортного лікування та відпочинку. Крім того, безоплатне обслуговування у закладах охорони здоров’я МВС,- можливість навчатись у вищих навчальних закладах системи МВС за державним замовленням та інше.
Обов’язками майбутніх патрульних стануть:
- оперативне реагування на правопорушення,
 - підтримка порядку на своїй ділянці,
- забезпечення безпеки дорожнього руху та протидія злочинності. Довідка з територіального центру комплектування та соціальної підтримки знадобиться тільки тоді, як кандидати отримають підтвердження того, що успішно пройшли відбір.
Більше дізнатися про набір можна тут

“Ми будемо раді поповнити наші лави відповідальними, амбіційними та цілеспрямованими колегами. Порядок починається з тебе! Зміни власним прикладом”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що нещодавно стало відомо, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій. Про це повідомили експерти кар’єрного центру компанії Jooble. Крім того, на всеукраїнському сайті з пошуку роботи Work.ua наразі є понад шість тисяч пропозицій для одеситів. “Коментарі” зібрали найактуальніші вакансії для чоловіків із зарплатою до 20 тисяч гривен.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися