Жінка протягом 10 років продавала підроблене “брендоване” взуття на Одещині

Правоохоронці вилучили понад 100 тис. пар "брендових" кросівок

На Одещині викрили мережу з продажу підробленого взуття. Інспектори БЕБ вилучили понад 100 тис. пар “брендових” кросівок. Про це повідомили у відомстві. 

Так, до Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області звернулись представники трьох світових марок спортивних товарів та повідомили про продаж на території Одещини підробленої продукції. 

Під час розслідування детективи встановили одеситку, яка створила розгалужену мережу торговельних точок продажу контрафакту в регіоні. “Брендові” кросівки оптом та в роздріб продавались на ринках та у торгових центрах Одеси й області, а також в інтернет-магазинах. 

Незаконною діяльністю жінка займалась понад десять років.

Інспектори провели 7 обшуків у місцях зберігання та реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 млн грн. 

“Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 КК України (Незаконне використання знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) триває. Процесуальне керівництво - прокурори Одеської обласної прокуратури”, - йдеться в повідомленні БЕБ.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни. Про це повідомили в Головному управлінні національно поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися