Стрілянина в Одеській області: чоловік ледь не підстрелив жінку з дитиною

За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення

На Одещині затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на вулицях Овідіополя. Від протиправних дій чоловіка ніхто не постраждав. Правопорушнику повідомили про підозру у хуліганстві. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Вчора, до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на одній з вулиць селища невідомий чоловік декілька разів вистрілив зі зброї. На місце події негайно прибули поліцейські та затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння знаходився у своєму дворі.


Виявилось, що чоловік з подвір’я здійснив три постріли з мисливської рушниці вгору, в сторону заявниці та її неповнолітньої доньки, які йшли по вулиці, і автомобіля, що проїжджав повз по дорозі. На щастя, ні в кого не поцілив.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї. Триває слідство”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали двох молодиків за хуліганство в центрі Одеси. Хлопці застосували фізичну силу, зброю та сльозогінний газ. Внаслідок конфлікту постраждали троє людей. Наразі молодим чоловікам слідчі повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися