Стало відомо, скільки будинків пошкоджено внаслідок обстрілу в Одесі

П`ять будівель в Одесі пошкоджено внаслідок ворожої атаки

Сьогодні російські окупанти черговий раз атакували Україну. Зокрема, внаслідок сьогоднішньої атаки в Одесі пошкоджено 5 будівель, з них 3 житлові будинки. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Так, пошкоджень зазнали будівлі в Приморському районі Одеси. Зруйновані 4 квартири, ушкоджені вікна та покрівля на двох будівлях. Суттєвих пошкоджень зазнала будівля закладу профтехнічної освіти. Комунальні служби ліквідовують наслідки та проводять прибирання територій.

Співробітники Приморської районної адміністрації обходять багатоквартирні та приватні домоволодіння навколо та надають консультації щодо пакета документів, який у разі потреби необхідно зібрати для оформлення допомоги.

Крім того, працює оперативний штаб Приморського району за адресою: вул. Балківська, 52. Штаб буде працювати з 8:00 до 16:00 08.02.2024 р.

Також за допомогою та консультацією можна звертатися до Приморської районної адміністрації за адресою:
вул. Канатна, 134 з 08:30 до 17:30 або за телефоном: (048) 705 75 00.

Нагадаємо, що вночі окупанти вчергове атакували Одесу безпілотниками-камікадзе типу "Shahed-131/136". П’ять БпЛА вдалось збити силам ППО, втім, ворог все ж поцілив по цивільній інфраструктурі Одеси, завдаючи збитків недобудованій багатоповерхівці та іншим об'єктам. У результаті удару безпілотника було пошкоджено будівлю навчального закладу, пробито дах перекриття та вибиті вікна. За уточненими даними Сил оборони півдня є інформація про постраждалих. 

Крім того, поліцейські в Одесі документують наслідки російської атаки, яка спричинила серйозні пошкодження недобудованого будинку та навчального закладу. У результаті цієї атаки двоє працівників патрульної поліції отримали мінно-вибухові травми. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися