На Одещині судитимуть начальника району електричних мереж квартирно-експлуатаційного управління

Правопорушнику загрожує до 10-ти років ув’язнення

Правоохоронці відправили на лаву підсудних начальника району електричних мереж Одеського квартирно-експлуатаційного управління. Наразі правопорушнику загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, минулого року посадовця викрили на вимаганні з підприємця, котрий мав здійснювати ремонт електромережі у військовому містечку, 405 тисяч гривень – 20 % від суми укладеного договору

Правоохоронці затримали правопорушника відразу після передачі йому грошей. Речові докази поліцейські вилучили в ході проведення невідкладних слідчих заходів.

“Зібравши достатньо доказів, слідчі обласної поліції під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону висунули фігуранту обвинувачення у проханні надати та одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе у великих розмірах за невчинення такою службовою особою в інтересах третіх осіб будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна”, - зазначила слідча відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Одеській області Наталія Майзліс.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який обіцяв військовому за винагороду вплинути на військово-лікарську комісію та зробити довідку про непридатність до служби. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Правопорушника затримали на гарячому: в той час, коли він отримував хабар. Наразі йому повідомили про підозру та помістили його до ізолятора тимчасового тримання



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися