На Одещині чоловіку не вистачало коштів на алкоголь і він обікрав свою бабусю: подробиці

Тепер йому загрожує покарання у вигляді п’яти років і одного місяця позбавлення волі

В Одеській області судитимуть двох жителів Білгород-Дністровського району, які скоїли крадіжки. Один чоловік спокусився майном власної бабусі, а інший хотів збагатитися за рахунок односельця. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, правоохоронці викрили чоловіка, який протягом кількох місяців за відсутності бабусі виніс з її дому і продав телевізор та мотоблок загальною вартістю майже 19,5 тисяч гривень. Відомо, що правопорушник вже має судимість. Чоловік пояснив, що йому не вистачало грошей на оковиту і виручені кошти він витратив на алкогольні напої

Інший чоловік обікрав свого односельця. Правопорушник знав, що сусід тривалий час не проживає вдома. Тому він проник до його будинку та викрадав з гаража майно. Чоловік виніс автомобільний магнітофон, автозапчастини, господарську тачку, два намети, надувний човен, алюмінієвий бідон та газовий балон на загальну суму більш ніж 16 тисяч гривень. Однак, під час останньої крадіжки, несподівано повернувся господар і застав правопорушника “на гарячому”. 

“Зібравши достатню доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення, залежно від скоєного, у  таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненому в умовах воєнного стану, зокрема повторно й поєднаному з проникненням у сховище, а також у незакінченому замаху на аналогічний злочин. Ці дії кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України та тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років”, - зазначив начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися