В Одеській області водій перевищив швидкість та з’їхав у кювет: травмувався пасажир

За скоєне водію загрожує від штрафу до обмеження волі

На Одещині сталася ДТП внаслідок якої пасажир отримав ушкодження середньої тяжкості. Наразі правоохоронці повідомили про підозру водію за порушення правил дорожнього руху та травмування людини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталася у жовтні минулого року між селищами Тарутине та Березине Одеської області. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “MAZDA” не уважно стежив за дорожньою обстановкою уважно не стежив, перевищив дозволену швидкість, внаслідок чого не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. 

Унаслідок аварії травмувався пасажир водія. Медики доправили потерпілого до лікарні, де діагностували йому перелами стегна, поперекового хребця та стопи. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, отримані чоловіком травми відносяться до категорії середньої тяжкості.

“Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 51 до 85 тис. гривень або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років”, - зазначила начальниця відділення № 2 слідчого відділу Болградського районного відділу поліції капітан поліції Олена Узун-Куртогло.

Нагадаємо, що у Одесі сталася жахлива ДТП у Хаджибейському районі міста. Унаслідок автопригоди постраждав водій легковика. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися