На Одещині завершують роботи аварійного ремонту мосту: де саме

На фінішній стадії роботи з аварійного ремонту мосту на автодорозі Одеса-Рені

Наразі на Одещині перебувають на фінальній стадії роботи з аварійного ремонту мосту на автодорозі Одеса-Рені, біля села Холмське. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області
Так, на автомобільній дорозі М-15 Одеса - Рені спеціалісти виконують роботи з асфальтування мостової споруди.
Наразі вже виконано:
- заармовано конструкцію мосту;
- влаштовано монолітну залізобетонну плиту;
- нанесено гідроізоляційний шар;
- влаштовано деформаційні шви;
- влаштовано систему водовідведення;
- встановлено перильне огородження;відновлено несучу здатніcть мосту;
- укріплено опори мосту.
Автодорога державного значення М-15 Одеса-Рені - основна транспортна магістраль Одещини, що входить до міжнародного транспортного коридору. Це важливий стратегічний маршрут всієї країни, адже це економіко-логістичні "ворота" до річкових та морських портів, прифронтових областей та веде до контрольно-пропускних пунктів з державами-сусідами. Роботи виконуються виключно в межах експлуатаційного утримання та за сприятливих погодних умов.


“Коментарі” писали, що в Одеській області оголосили тендер на ремонт доріг вартістю понад 9 мільйонів гривень. Мова йде про поточний ремонт вулиць і доріг в Ізмаїлі. Дані опублікували в порталі електронних закупівель Prozorro. Ремонтні роботи мають провести по вул. Княгині Ольги від вул. Комерційна до вул. Володимира Великого.
Нагадаємо, що з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися