В Одесі затримали нетверезих водіїв: що загрожує правопорушникам

На чоловіків склали відповідні протоколи

Учора ввечері, інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про водія транспортного засобу, який порушує ПДР та наражає на небезпеку інших учасників дорожнього руху у Пересипському районі міста. Поліцейські швидко виявили та зупинили ймовірного порушника. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Інспектори виявили. що водій має ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердив прилад Drager — 1,33 проміле. До того ж, чоловік поводив себе агресивно, не надавав документи для перевірки.

Патрульні відсторонили керманича від керування, склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) та протокол за ч. 5 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

І ще одна подія сталась в районі Фонтанської дороги. Люди повідомили про водія Hyundai, який також порушував ПДР. Інспектори виявили та зупинили ймовірного порушника.

“Ми виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння — 2,66 проміле. Інспектори склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння)”, - зазначили інспектори. 

Загалом протягом цієї доби патрульні виявили 23 водія, які керували транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, що на Одещині нетверезий водій сів за кермо, порушив ПДР і в’їхав у стовп. Наразі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Саф’янівській громаді. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися