Вперше Одеса передала військовим контейнери: навіщо вони потрібні на фронті

Крім контейнерів українські захисники отримали позашляховики

Одесити продовжують виявляти підтримку своїм військовим, здійснивши чергову передачу техніки та обладнання. Необхідні контейнери та авто закупили за бюджетні кошти. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Вчора місто передало 5 автомобілів високого рівня прохідності, які були придбані за кошти місцевого бюджету, а також 12 двадцятифутових і 5 сорокафутових контейнерів.

На прохання військових вперше передаємо вантажні контейнери. Зокрема вони використовуються при будівництві оборонних споруд та укриттів. Сподіваюсь, міцна сталь збереже багато життів наших захисників, – зазначив міський голова Геннадій Труханов.


Допомога військовим на Одещині   

Нещодавно Одеська міська влада повідомила про передачу значного контингенту технічних засобів Збройних Сил України. Зокрема, було передано 1000 дронів, 400 приладів нічного бачення та 4 позашляховики.

Одеса продовжує надавати необхідну підтримку українським військовим, відповідаючи на їх запити. Наразі бійцям необхідні авто та засоби зв’язку. Про це повідомляє Одеська міська рада.  Цього разу в рамках ініціативи передачі військової техніки та засобів зв'язку, місто передало п'ять новітніх пікапів та 300 сучасних рацій. Найближчими днями також планується передача до 60 човнів.

Крім того, наприкінці року Одеса передає військовим чергову допомогу – 61 човен. Вони йдуть в трьох модифікаціях: 52 алюмінієвих з двотактним мотором, ще 4 – вантажні човни з пресованого пластику, а також 5 надувних високошвидкісних не перекидних човнів, на яких встановлена турель для монтажу кулемета. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися