В Одесі масово демонтують незаконно встановлені юніпаркери: адреси

Протягом січня комунальники виконали демонтаж 35 таких об'єктів

В Одесі триває демонтаж незаконно встановлених юніпаркерів. З початку року співробітники КП “Міські дороги” вже придбали з доріг 35 перешкод та інше спеціальне обладнання, що погіршує експлуатаційні характеристики вулично-дорожньої мережі. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Так, відповідно до розпоряджень Приморської та Хаджибейської районних адміністрацій Одеської міської ради, фахівці КП "Міські дороги" виконали роботи з демонтажу спеціального обладнання, яке погіршує експлуатаційні характеристики вулично-дорожньої мережі й обмежує вільний рух пішоходів та транспорту”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Протягом січня комунальники виконали демонтаж 35 таких об'єктів на локаціях:

просп. Шевченка, 8/1; 

вул. Грецька, 48; 

вул. Троїцька, 49/51; 

вул. Єврейська, 2; 

вул. Віцеадмірала Жукова, 2;  

вул. Космонавтів, 42; 

вул. Космонавтів, 44; 

вул. Космонавтів, 46.  

Крім того, протягом тижня в Одесі спеціалісти продовжили проводити демонтаж зовнішньої реклами та вивісок, які розміщені з порушеннями.Так, з 15 по 19 січня 2024 були здійснені заходи з демонтажу 31 протиправно розміщених рекламних конструкцій та вивісок. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Про це заявив голова Держагентства відновлення Мустафа Найєм на круглому столі "Транспорт, логістика та інфраструктура", який відбувся на полях Конференції з відновлення України (URC) у Лондоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися