На Одещині цього тижня відбудеться перший тестовий запуск аеротрансферу: яка вартість

Право на пільговий проїзд зі знижкою у 50% матимуть військові та члени їх сімей

На Одещині триває підготовка до запуску першого аеротрансферу Одеса-Кишинів. Наразі спеціалісти облаштовують каси та трансфери, які вже незабаром курсуватимуть між аеропортом Кишинів та Одесою. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Вже цього тижня відбудеться перший тестовий запуск та відкриється продаж квитків. Вартість квитка - 800 грн. Право на пільговий проїзд зі знижкою у 50% матимуть військові та члени їх сімей (дружина/чоловік, діти), особи з інвалідністю, ветерани війни, учасники бойових дій.

“Кошти від перевезень будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України”, - зазначив Кіпер. 

Раніше “Коментарі” писали, що існують основні кроки та принципи роботи аеротрансферу: 

1.Реєстрація пасажирів у електронній системі з прикріпленням копії квитка на літак відправленням із м. Кишинів, зазначенням особистих даних та відомостей про військовий облік, а також необхідності забезпечення перевезення осіб з інвалідністю.

2. Формування груп пасажирів за 2-3 дні до відправлення авіарейсів з м. Кишинів (основні: Кишинів – Стамбул, Кишинів – Варшава, Кишинів – Відень).

3. Відправлення автобуса з попередньо зареєстрованими пасажирами з Одеси.

4. Перевезення пасажирів аеротрансфером з пришвидшеним проходженням митних та прикордонних процедур (не більше 30 хвилин перебування автобуса у зоні контролю).

5. Прибуття автобуса до аеропорту.

Нагадаємо, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури збільшує ефективність міжнародних автобусних перевезень. З 12 лютого всі автобуси, які перетинають кордон, матимуть можливість скористатися електронною чергою для верифікації міжнародних маршрутів на 29 пунктах пропуску між Україною та країнами ЄС та Молдовою. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися