Терористичний акт на Одещині: за ім’я підривників авто УДА оголосили грошову винагороду

Увечері біля одного з військових обʼєктів в передмісті Одеси був підірваний автомобіль

У селі Гвардійське в Одеського району поліцейські ретельно розслідують обставини вибуху автомобіля, що трапився вчора. Наразі відомо, що жінка з чоловіком були серйозно травмовані та госпіталізовані. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Замах на вбивство

Слідчі вже реєструють подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею 15, пункт 2, підпункти 1 та 5 статті 115 Кримінального кодексу України. Це вказує на замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, який загрожує життю багатьох інших. Правопорушникам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або навіть довічного ув'язнення.

Грошова винагорода від УДА

Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки.

Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ, – йдеться в повідомленні УДА.

picture



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися