Тривають ремонтні роботи траси Київ — Одеса: де треба об'їзжати

За добу тут проїжджає близько 30 тисяч автівок

На Одещині тривають ремонтні роботи шляхопроводу на автодорозі до столиці України. Зокрема, йдеться про дорогу, що знаходиться поблизу села Єреміївка — складова автодороги М-05 Київ - Одеса, що сполучає Одесу з Києвом. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Фахівці зазначили, що за добу тут проїжджає близько 30 тисяч автівок. Наразі спеціалісти готують розподільчу плиту проїзду під монтаж перехідних плит, а такоє укріплюють щебенем. Також після виконання цих видів робіт передбачено асфальтування шляхопроводу. 

Нагадаємо, що розподільча плита бере на себе динамічні навантаження від руху транспорту, її якість та міцність є запорукою тривалої експлуатації шляхопроводу. Роботи виконуються виключно в межах експлуатаційного утримання та за сприятливих погодних умов.

“Автомобільна дорога М-05 Київ - Одеса - один з найважливіших логістичних маршрутів країни, адже він з'єднує морське місто - Одесу, та столицю України - Київ. Вкрай важливо підтримувати у належному експлуатаційному стані такі маршрути, а особливо штучні споруди на цих маршрутах”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися