В Одесі з березня запрацює аеротрансфер до Молдови: графік роботи

Квиток на аеротрансфер коштуватиме 800 гривень

Сьогодні відбувся перший тестовий запуск майбутнього аеротрансферу Одеса — аеропорт Кишинів — Одеса. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

В адміністрації зазначили, що перший рейс планується запустити вже 1 березня. Реєстрація на нього вже відкрита. Придбати квитки можна за посиланням або у спеціальній касі на автостанції.

“На даний час буде два автобуси, які будуть курсувати маршрутом з Одеси в Кишинів, та з Кишинева в Одесу. Але ми будемо збільшувати кількість машин залежно від кількості пасажирів, які будуть хотіти користуватися даним сервісом, – зазначив заступник голови Одеської ОВА Сергій Кропива.

Розклад відправлення наступний:

08:00 Одеса (автостанція Старосінна) - аеропорт Кишинів

19:00 аеропорт Кишинів - Одеса (автостанція Старосінна)

Орієнтовний час у дорозі, разом із проходженням всіх митних процедур - 4 години.

Вартість - 800 грн. Знижка у 50% для військових та членів їх родин (дружина/чоловік, діти), осіб з інвалідністю, ветеранів війни, учасників бойових дій.

Нагадаємо, що існують основні кроки та принципи роботи аеротрансферу:  

1.Реєстрація пасажирів у електронній системі з прикріпленням копії квитка на літак відправленням із м. Кишинів, зазначенням особистих даних та відомостей про військовий облік, а також необхідності забезпечення перевезення осіб з інвалідністю. 

2. Формування груп пасажирів за 2-3 дні до відправлення авіарейсів з м. Кишинів (основні: Кишинів – Стамбул, Кишинів – Варшава, Кишинів – Відень). 

3. Відправлення автобуса з попередньо зареєстрованими пасажирами з Одеси. 

4. Перевезення пасажирів аеротрансфером з пришвидшеним проходженням митних та прикордонних процедур (не більше 30 хвилин перебування автобуса у зоні контролю). 

5. Прибуття автобуса до аеропорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися